Vodafone Vehicle Defense terugvindsysteem

Wilt u uw Porsche nog beter beveiligen tegen diefstal en de kans op het terugvinden ervan nog verder verhogen? Plaats dan ons Vodafone Vehicle Defense terugvindsysteem in uw auto. Dit is namelijk de ideale toevoeging op het originele voertuigvolgsysteem. De systemen worden door onze alarmcentrale aan elkaar gekoppeld. Mocht uw Porsche gestolen worden, dan zet onze alarmcentrale alles in het werk om uw auto zo snel mogelijk op te sporen.

Vodafone Vehicle Defense is een door Kiwa SCM goedgekeurd terugvindsysteem in de beveiligingsklasse ‘TV’. Een terugvindsysteem, ook wel peilzender genoemd, wordt draadloos verstopt in de auto en wordt pas actief als de auto gestolen is. Hierdoor is dit systeem vrijwel niet op te sporen door zelfs de meest professionele autodieven.

Om uw Porsche te voorzien van deze aanvullende laag van beveiliging, neemt u dan contact met ons op. Wij regelen alles voor u, inclusief plaatsing op een door u aangegeven locatie binnen Nederland en een aanvullend Kiwa SCM certificaat voor uw verzekeraar.