Porsche Car Connect

De 2e generatie Porsche voertuigvolgsystemen is Porsche Car Connect. Dit systeem wordt tijdens fabricage van de auto volledig geïntegreerd en werkt daardoor feilloos samen met de bestaande elektronica in uw Porsche.

Naast de beveiliging (‘Security Service’) levert dit systeem ook een e-Call oplossing (‘Safety Service’) en een mobiele app waarmee u zelf verbinding kunt maken met uw Porsche (‘Remote Service’). De Safety Service kunt u alleen als onderdeel van het hele pakket afnemen, de overige diensten kunt u ook afzonderlijk aanschaffen.

Het is belangrijk dat u minimaal de Security Service van het Porsche Car Connect activeert. Deze dienst zorgt namelijk voor de koppeling van uw Porsche op onze alarmcentrale. Zonder actieve Security Service kunnen wij de auto niet opsporen in geval van diefstal. U kunt de Porsche Car Connect diensten gemakkelijk zelf beheren via de ‘Customer Web Portal‘.

Security Service

De Security service bestaat uit de automatische diefstalsignalering en de aansluiting op onze alarmcentrale. Bij diefstal zetten wij alles in werking om uw auto terug te halen. De Security Service is noodzakelijk om te voldoen aan de Kiwa SCM regelgeving.

Safety Service

De Safety service heeft betrekking op de airbags van uw auto. Mocht u een ongeval krijgen waarbij de airbags geactiveerd worden, dan zal onze alarmcentrale direct geïnformeerd worden en de hulpdiensten voor u aansturen.

Remote Service

De Remote service tenslotte is verantwoordelijk voor de verbinding tussen uw auto en de smartphone applicatie op uw mobiele telefoon. Met deze applicatie kunt u uw Porsche altijd en overal beheren. Enkele functies van de applicatie zijn: het lokaliseren van de auto, status van ramen en deuren bekijken en het invouwen van de spiegels.